Prinses Paolaschool

Heilige-Familieplein 1, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe - 02/761 75 30 - Bewaking: 0487/71 11 14

• Ouderfeest

Kleuteroptreden

Bewonder hier en op de facebookpagina's van de kleuterklassen de foto's van het optreden

• Halloween

HALLOWEEN

De foto's van deze leuk dag kunnen jullie bekijken op de facebookpagina's van de klassen !

Beste ouders,

Graag willen we jullie laten kennismaken met onze gloednieuwe Facebookpagina’ s van alle klassen van Prinses Paola.

We vervangen hiermee de blogspots van onze site omdat Facebook gebruiksvriendelijker is.

Activiteiten op schoolniveau zal u nog steeds op de website kunnen lezen en klasgebonden informatie en foto’ s komen vanaf nu op Facebook.

Facebook onthaalklas Paolaschool                                      Facebook onthaalklas + 1ste kleuterklas Prins Boudewijn

Facebook 1ste kleuterklas Paolaschool                               Facebook 2de + 3de kleuterklas Prins Boudewijn

Facebook 2de kleuterklas Paolaschool                                Facebook onthaalklas + 1ste kleuterklas Paul Hymans

Facebook 3de kleuterklas Paolaschool                                Facebook 2de + 3de kleuterklas Paul Hymans

Minicross

PROFICIAT AAN ALLE DEELNEMERS !

Klik op de foto voor meer foto's van de minicross

• *

1 minuut stilte

Beste ouders en familieleden,

Voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs werd op 16 november op school 1 minuut stilte gehouden met de kinderen.

De leerkrachten hebben over deze vreselijke gebeurtenis in de klas een gesprek gehad.

De kinderen en het schoolteam

• Vroege vogels

VGC lanceert de campagne ‘VROEGE VOGELS’. Wij doen mee!!!

De VGC lanceert de campagne ‘VROEGE VOGELS’. Via affiches, stickers, posters, tattoos,…  worden  ouders gestimuleerd om hun kinderen (vanaf 2,5 jaar) elke dag op tijd naar school te brengen. Deze ‘Vroege vogels’ strijken neer in  alle Brusselse Nederlandstalige kleuter- en lagere scholen, consultatiebureaus, kinderdagverblijven én bij de kinderen thuis. Ze vormen een bont gezelschap. Eén ding hebben ze gemeen: ze willen elke dag op tijd naar school.

De campagne ‘VROEGE VOGELS’ wil:

Ouders sensibiliseren rond het belang van kleuter- en lager onderwijs. Boodschap is: laat uw kind vanaf 2,5 jaar naar school gaan. In het kleuteronderwijs ontwikkelen kinderen taal, sociale vaardigheden en grove en fijne motoriek. Ze doen nieuwe ervaringen op en worden zelfstandiger. Stilletjes aan bereiden ze zich voor op het lager onderwijs.

Ouders aanmoedigen om hun kind elke dag naar school te sturen. Zo kan hun kind alle activiteiten meemaken. Door regelmatig aanwezig te zijn loopt het kind geen achterstand op en vindt het gemakkelijker zijn plaats in de groep.

Ouders helpen om elke dag op tijd te komen. Dat zorgt voor een goede start van de dag en het geeft structuur aan de kinderen.

• Minicross 2015

MINICROSS 2015

Bekijk de foto's van de Minicross hier.

• Ouderraad / Koogo (oud)

Ouderwerking : www.koogo.be

_____________________________________________________________________________________________

De eerste vergadering van de ouderraad voor het schooljaar 2014-2015 heeft op 10/09/14 plaats gevonden.

Zie hier het verslag

De vijfde en laatste vergadering van de ouderraad voor het schooljaar 2013-2014 heeft op 10/06/2014 plaats gevonden.
    Zie hier het verslag

De vierde vergadering van de ouderraad voor het schooljaar 2013-2014 heeft op 29/04/2014 plaats gevonden.
    Zie hier het verslag

De derde vergadering van de ouderraad voor het schooljaar 2013-2014 heeft op 01/04/2014 plaats gevonden.
    Zie hier het verslag.

De tweede vergadering van de ouderraad voor het schooljaar 2013-2014 heeft op 20/02/2014 plaats gevonden.
    Zie hier het verslag.

De eerste vergadering van de ouderraad voor het schooljaar 2013-2014 heeft op 15/11/13 plaats gevonden.

Zie hier het verslag.

Het dessert buffet werd een heel groot succes.

De conferentie over meertaligheid van Hilde Desmedt werd eveneens positief.

De ouderraad wil hiermee alle ouders en deelnemers bedanken

De derde vergadering van de ouderraad heeft op 27/03/13 plaats gevonden.

OPROEP :

De ouderraad is altijd op zoek naar ideeën, voorstellen,..., voor activiteiten, initiatieven etc.

Niets is te gek, te groot of te klein om te melden.

Een mail naar het adres hierboven en het is gebeurd.

De tweede ouderraad vergadering heeft op 13/12/2012 plaats gevonden.

Zie hier het verslag :"Verslag 13/12/2012"

De eerste ouderraad vergadering van het schooljaar is achter de rug.

Zie hier het verslag : "Verslag 27-9-2012"

Bijlage bij het verslag : info schoolraad